- Autor: assko
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 90 |
Mouka pšeničná polohrubá | 140 |
Vlašské ořechy | 70 |
Sladidlo (FAN) | 110 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Rozinky | 53 |
Ricotta | 200 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Javorový sirup | 30 |
Energetická hodnota celkem: 13855 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 173,
Sacharidy (g): 355,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 182,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 866 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 22.2, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 11.4, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.