- Autor: www.wasa.cz
- Doba přípravy (min.): 60
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mozzarella 45% | 100 |
Salát hlávkový | 100 |
Paprika červená | 250 |
Špenát | 100 |
Česnek | 10 |
Olej olivový | 10 |
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Knäckebrot Wasa fibre | 80 |
Dochucovadla:
Sůl
Energetická hodnota celkem: 3932 kJ
Bílkoviny (g): 80,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1966 kJ
Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 10, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 13.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Prsa očistíme a nakrájíme na plátky v rozměru Wasa chlebů. Naložíme na pár minut do oleje a koření. Mezitím svaříme špenát s trochou soli a nakrájeným česnekem. Kousky prsou osmažíme na teflonové pánvi. Do zapékací mísy klademe jednotlivé kousky prsou. Na každé umístíme porci špenátu, plátek mozzarelly a navrch kousek kapie. Dáme rychle zapéct pod gril, aby se sýr rozpustil a kapie změkla. Kousky klademe na chleby Wasa. Servírujeme se salátem. Zajímavost Tento recept můžete obměňovat s rajčaty, pestem a jinými typy sýra.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.