- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 400 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 700 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 145 |
Droždí | 42 |
Máslo čerstvé | 75 |
vanilkový pudink | 10 |
Energetická hodnota celkem: 12473 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 470,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 179,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 624 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
400 g hladké mouky , 250 ml vlažného mléka, 2 žloutky, 75 g moučkového cukru, špetka soli, 1 kostka droždí, 75 g másla Náplň: 1 vanilkový puding, 100 g hrozinek, 450 ml mléka, 70 g cukru
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.