- Autor: Tojice
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Květák | 400 |
Vepřová krkovice | 500 |
Vejce celá průměr | 150 |
Česnek | 30 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Energetická hodnota celkem: 7077 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 115,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1415 kJ
Bílkoviny (g): 22.4, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 10, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Ovaříme květík, nasekáme ho na hrubo, přidáme tři vejce, 1/2kg mletého vepřového masa, koření jako do sekané česnek, sůl, lžíci mouky, promícháme a dáme upéct do zlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.