- Autor: danapick
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Worcester | 35 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 11 |
Králičí průměr | 600 |
Cibule | 220 |
Bramborová kaše | 520 |
Dochucovadla:
1/2 lžíčky mletý pepř,1 lžíce mletá sladká paprika,sůl,1/4l voda
Energetická hodnota celkem: 6232 kJ
Bílkoviny (g): 133,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1558 kJ
Bílkoviny (g): 33.3, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Nejprve si připravíme omáčku: Smícháme worchestr, mletou papriku, olej, pepř a sůl. Promícháme na kaši. Do pekáčku nakrájíme 2 - 3 cibule, na to poklademe porce králíka, které potřeme připravenou omáčkou a podlijeme 1/4 litrem vody. Králíka na worchestru pečeme dozlatova. Když je maso měkké, vyjmeme jej a omáčku zahustíme moukou. Vrátíme zpět králičí maso a krátce prohřejeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.