- Autor: Lenibear
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 330 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Olej olivový | 10 |
Celer bulva | 600 |
Mrkev | 500 |
Dochucovadla:
---
Energetická hodnota celkem: 4076 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 62,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 679 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.