- Autor: SlabyhoudPavel
- Doba přípravy (min.): 33
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 160 |
Kečup | 140 |
Krůtí maso mleté | 240 |
Rajčata konzervovaná loupaná | 400 |
Eidam 20% | 140 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 24 |
Cibule | 120 |
Zeleninová směs na svíčkovou mražená | 240 |
Dochucovadla:
sůl, bazalka (v rajčatech), koření na mletá masa
Energetická hodnota celkem: 7766 kJ
Bílkoviny (g): 121,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 202,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1942 kJ
Bílkoviny (g): 30.3, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 50.5, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 2.8
Postup přípravy
Hodně cibule a velmi suché mleté opravdu chce více oleje. Mraženou zeleninu změkčím v mikrovlně a pak ji přidám na pánev k osmažené cibuli a masu. Po minutě teprve konzervu a kečup. Poznámky: recept používá konzervovaná rajčata a proto je na 4 porce; nelekejte se malého množství špaget, i tak bude plný talíř!
Komentáře je možné psát až po přihlášení.