- Autor: MarMar26
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Puding Naturamyl (hotový pokrm) | 540 |
Energetická hodnota celkem: 2998 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 98,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 500 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvaříme pudink podle návodu. Po zchladnutí seškrábneme škraloup na povrchu a vmixujeme nízko nebo polotučný tvaroh ve vaničce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.