- Autor: keridwen1
- Porce: 6.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 50 |
Pór | 50 |
Česnek | 15 |
Špenát | 200 |
Celer řapíkatý | 120 |
Brokolice | 450 |
Mandľová smotana | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Dochucovadla:
kurkuma, horalka - sušená zelenina, bylinková soľ, muškátový oriešok
Energetická hodnota celkem: 3461 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 577 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 7.7, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na masla alebo kokosovom oleji orestujeme pórik. Pridáme brokolicu rozobratú na ružičky aj so stopkou, stopkatý celer, a dáme variť úplne do mäkka. Pridáme zeleninový bujón a 200g sekaného mrazeného špenátu. Ešte chvíľu povaríme a rozmixujeme na hladkú polievku. Pridáme ,mandľovú smotanu, maslona zjemnenie, koreniny soľ a muškátový oriešok. Podávame s nasucho opraženými ovsenými vločkami. Dobrú chuť
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.