- Autor: ircza
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Vejce celá průměr | 120 |
Okurka nakládačka | 100 |
Klobása moravská | 50 |
Cibule | 120 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 30 |
Tekuté koření (Maggi) | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 7143 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 124,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 56,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1191 kJ
Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 20.7, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.