- Autor: Tojice
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 35 |
Vepřová krkovice | 600 |
Cibule | 110 |
Kedlubna | 340 |
Mrkev | 400 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, trocha octa
Energetická hodnota celkem: 8950 kJ
Bílkoviny (g): 114,
Tuky (g): 155,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 68,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1790 kJ
Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 13.6, SAFA (g): 13.6, Cukry (g): 8.2, Vláknina (g): 5.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na zesklovatělou cibulku dáme nakrájené, osolení a opepření vepřové maso a dusíme 40 minut, pak přidáme nastrouhaný kedluben a mrkev a dusíme tak dlouho, až je měkké maso i zelenina, dochutíme solí, pepřem a octem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.