TOPlist
Sledujte nás:

Dušená mrkev s kedlubnem a vepřovým masem

Zpět
  • Autor: Tojice
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sádlo vepřové škvařené35
Vepřová krkovice600
Cibule110
Kedlubna340
Mrkev400

Dochucovadla:

sůl, pepř, trocha octa

Energetická hodnota celkem: 8950 kJ

Bílkoviny (g): 114, Tuky (g): 155, Sacharidy (g): 68, SAFA (g): 68, Cukry (g): 41, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1790 kJ

Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 13.6, SAFA (g): 13.6, Cukry (g): 8.2, Vláknina (g): 5.6, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Na zesklovatělou cibulku dáme nakrájené, osolení a opepření vepřové maso a dusíme 40 minut, pak přidáme nastrouhaný kedluben a mrkev a dusíme tak dlouho, až je měkké maso i zelenina, dochutíme solí, pepřem a octem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři