- Autor: Quinnitan
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 130 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 240 |
Cibulka jarní | 100 |
Olej olivový | 7 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1930 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 643 kJ
Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Do menší misky dáme plechovku červených fazolí, konzervu tuňáka ve vlastní šťávě, nakrájenou jarní cibulku. Posolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a promícháme. Nakonec dochutíme několika kapkami čerstvě vymačkané citronové šťávy.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.