- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 1500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 36 |
Sádlo vepřové škvařené | 91 |
Špekáčky | 168 |
Slanina anglická | 42 |
Vejce celá průměr | 110 |
Celer bulva | 81 |
Cibule | 120 |
Mrkev | 84 |
Okurky sterilované průměr | 113 |
Hořčice plnotučná průměr | 40 |
Worcester | 10 |
Mouka pšeničná hladká | 70 |
Energetická hodnota celkem: 18593 kJ
Bílkoviny (g): 358,
Tuky (g): 283,
Sacharidy (g): 89,
SAFA (g): 110,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1328 kJ
Bílkoviny (g): 25.6, Tuky (g): 20.2, Sacharidy (g): 6.4, SAFA (g): 7.9, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.