- Autor: novaba
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí kližka | 700 |
Brambory (syrové) | 620 |
Rajčata | 620 |
Paprika bílá | 200 |
Mrkev | 620 |
Cibule | 200 |
Česnek | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Rajský protlak | 50 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 3000 |
Sůl | 15 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 9828 kJ
Bílkoviny (g): 179,
Tuky (g): 73,
Sacharidy (g): 238,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 80,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 983 kJ
Bílkoviny (g): 17.9, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.