- Autor: evilenko
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 600 |
Hovězí mleté průměr | 600 |
Cibule | 80 |
Vejce celá průměr | 110 |
Strouhanka | 20 |
Česnek | 8 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 11642 kJ
Bílkoviny (g): 143,
Tuky (g): 219,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 61,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1940 kJ
Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 36.5, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 10.2, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Kapustu uvařit v osolené vodě do poloměkka, vymačkat přebytečnou vodu a namlít s masem, cibulí a česnekem. Osolit, okořenit, přidat vejce a strouhanku dle potřeby. Tvoříme placky a smažíme na oleji.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.