- Autor: Lenibear
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jáhly | 150 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Vejce celá průměr | 110 |
Med | 60 |
Rozinky | 40 |
Vlašské ořechy | 40 |
Jablka | 400 |
Švestky sušené | 100 |
Vanilkový puding | 40 |
Dochucovadla:
---
Energetická hodnota celkem: 7940 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 318,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 179,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1323 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 53, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 29.8, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.