TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Kuřecí stehna na zelí, brambory

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1858 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 7, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na pekáč vysypeme zelí, na to nasekáme cibuli, nahrubo nastrouháme jablko a promícháme. Dáme vařit brambory i se slupkou. Okořeníme stehna (celý pepř, paprika, sůl), položíme je na zelí, podlijeme podle potřeby vodou a dáme péct. Přibližně za 20 minut je otočíme. Po určité době zase stehna otočíme nazpátek, přidáme nakrájené brambory ve slupce a necháme dopéct. Po dopečení můžeme jíst, lépe je však je konzumovat až druhý den.

Hodnocení (18 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 09. 2013 13:59
opravdu výborné, sice jsem to nenechala odležet do druhého dne, ale i tak to byla příjemná změna
05. 09. 2012 21:15
tak jsem si to dnes připravila na zítřejší oběd .... i manželovi a ten to měl i dnes k véči a říkal, že je to mňamka , tak uvidím zítra :-)
30. 03. 2012 19:31
hledám kde je v té porci 17g tuku... bez kostí a kůže kuře se 17g tuku ve 150g masa... tak to pojdmě radši jíst vepřový bůček :D ale jinak to může být dobré
30. 03. 2012 19:27
Také dělám a dávala jsem bramborové šišky nebo knedlík ,zítra dám brambor.
31. 01. 2012 19:00
Naprosto vynikající...jen těžko vydržet na odležení do druhého dne...
22. 07. 2011 14:30
výborný oběd, po kterém jsem si musela lehnout. Byla by škoda hned po něm něco dělat : )
21. 07. 2011 12:42
Právě jsem dopekla :) Jen jsem si k tomu udělala kaši, ale je to celkem dobré :)
18. 01. 2011 13:30
výborný oběd
16. 01. 2011 23:23

Recept určitě vyzkouším, tato kombinace je pro mě. Jenom doplním tento recept, pro poslední dopečení zapnu gril.
16. 01. 2011 23:17
Napište komentář...
09. 01. 2011 17:05
dnes jsem měla k obědu a výborné,doporučuji :)
06. 01. 2011 17:56
Dnes jsem udělala, je to výborné, doporučuji.
03. 01. 2011 12:33
díky za inspiraci,určitě vyzkouším :)
18. 11. 2010 19:38
Vyzkoušené, odleželé jeden den a pak snědné. Použila jsem stehenní řízky a bylo to moc dobré. Jen se tam trochu ztratila chuť jablek - to zelí ji přehlušilo. A taky příště to maso nepoložím na zelí a napřed ho do zelí zahrabu, protože se zbytečně vysušovalo. Stačilo by vyndat ho nahoru na konci pečení.
15. 10. 2010 13:39
Dnes jsem vyzkoušela a je to opravdu mňamka.
30. 09. 2010 20:38
Už mám zapsáno a brzy vyzkouším...:-)))
26. 09. 2010 20:31
To bude určitě moc dobré, už se těším !

Naši partneři