- Autor: HeniB
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 40 |
Natur bujón kuřecí - suchý stav | 22 |
Víno bílé suché | 200 |
Cibule šalotka | 15 |
Cuketa | 500 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 200 |
Voda | 1000 |
Dochucovadla:
soľ, muškátový oriešok, rasca, čierne korenie
Energetická hodnota celkem: 5079 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 103,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 635 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 12.9, Sacharidy (g): 6.4, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.