- Autor: Ludmilat
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 64.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Švestková povidla | 150 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Mrkev | 250 |
Mouka pšeničná bílá | 150 |
Mouka pšeničná celozrnná | 200 |
Hera | 140 |
Energetická hodnota celkem: 10755 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 106,
Sacharidy (g): 351,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 98,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 168 kJ
Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Přísady smícháme, rozválíme, rozkrájíme na čtverečky, plníme povidly, přeložíme roh a dobře přimáčkneme. pečeme do světle žluté, ze spodku narůžovělé, tmavší špičky jsou hořké, světlé nejsou správně křupavé. Jde o trvanlivé pečivo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.