- Autor: msmullma
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Cukr průměr | 10 |
Ocet | 10 |
Sůl | 5 |
Koření průměr | 5 |
Energetická hodnota celkem: 1168 kJ
Bílkoviny (g): 2,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 584 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nakrouháme 200g zelí. Přidáme 1 lžíci octa a oleje a jednu lžičku cukru, soli a mletého kmínu. Promačkáme a necháme chvíli uležet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.