- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa | 300 |
Cibulky sterilované | 10 |
Feferony třešňové sterilované | 10 |
Hrášek sterilovaný průměr | 70 |
Okurky sterilované průměr | 60 |
Paprika sterilovaná | 20 |
Cibule | 40 |
Česnek | 6 |
Olej olivový | 10 |
Vejce celá průměr | 110 |
Dochucovadla:
pepř
Energetická hodnota celkem: 2068 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1034 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Vařenou řepu nakrájíme na kostičky, přidáme scezenou skleničku Hradišťanky (větší kousky zeleniny pokrájíme), dále nadrobno nakrájenou menší cibulku, dva stroužky česneku, zakápnem olivovým olejem a dochutíme čerstvým mletým pepřem. Salát dáme do misky a přidáme vajíčko (kam se hrabe pověstné ruské vejce).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.