- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rozinky | 10 |
Ricotta | 20 |
Mák | 15 |
Jablka | 80 |
Pohánka vařená | 120 |
škorica | 1 |
Cukor vanilkový | 2 |
Rajo nízkotučný biely jogurt | 20 |
Dochucovadla:
škorica, vanilka
Energetická hodnota celkem: 1302 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Pohánku uvaríme, scedíme a ešte horúcu premiešame s troškou kokosového oleja. Nastrúhame jabĺčko, pridáme mak a škoricu, trošku vanilky a ešte chvíľku spolu prehrejeme na sporáku. Servírujeme s troškou jogurtu a riccoty. Dobrú chuť!
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.