- Autor: marbell1
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hotová jíška (v suchém stavu) | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2500 |
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Slanina anglická | 70 |
Cibule | 1000 |
Hovězí maso přední průměr | 200 |
Zajíc průměr | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 10594 kJ
Bílkoviny (g): 287,
Tuky (g): 106,
Sacharidy (g): 110,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 65,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1059 kJ
Bílkoviny (g): 28.7, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.