- Autor: Jana Jiraskova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák | 500 |
Paprika červená | 260 |
Brambory rané | 600 |
Olej olivový | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, chilli koření
Energetická hodnota celkem: 5500 kJ
Bílkoviny (g): 125,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 118,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1375 kJ
Bílkoviny (g): 31.3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 29.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Tuňáka nakrájíme na větší kousky, papriku také.Špízy osolíme, posypeme chilli kořením a lehce potřeme olejem a grilujeme. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.