- Autor: iwanda
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová pečeně libová | 520 |
Vejce celá průměr | 100 |
Shmaky uzený | 100 |
Česnek | 17 |
Kapusta růžičková | 480 |
Dochucovadla:
pepř sůl majoránka
Energetická hodnota celkem: 4389 kJ
Bílkoviny (g): 162,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 549 kJ
Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 4.9, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2.9, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Maso nasekáme v robotu nebo umeleme, nasekáme povařenou kapustu, vypracujeme spolu s vejcem, česnekem utřeným, kořením a solí. Nakonec zapracujeme nakrájeného uzeného šmakouna. Na plech na pečící papír nebo no-stick folii tvarujeme 16 karbanátků a v troubě na 200 stupňů upečeme.. Na porci je počítáno s dvěma karbanátky. Podáváme s brambory a dušenou brokolicí a listovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.