- Autor: LM.Krat
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 20% | 86 |
Mrkev | 180 |
Česnek | 18 |
Celer bulva | 120 |
Olej olivový | 8 |
Jihočeské AB | 10 |
Filé z tresky (mražené) | 300 |
Dochucovadla:
sůl, kmín, tymíán
Energetická hodnota celkem: 3024 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1512 kJ
Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 3.5
Postup přípravy
Na tuku orestujeme zeleninu, pak klademe na okořeněné filety a dáme péct do trouby zakryté alobalem. Až je maso hotové poklademe plátky sýra a ještě chvíli zapečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.