- Autor: Lenibear
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí plátky | 100 |
Okurky sterilované průměr | 400 |
Hrášek | 350 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Cibule | 70 |
Hořčice plnotučná průměr | 50 |
Dochucovadla:
---
Energetická hodnota celkem: 2767 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 692 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.