- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 275 |
Med | 20 |
Mouka špaldová celozrnná | 350 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Tvaroh polotučný průměr | 400 |
Smetana ke šlehání 31% | 200 |
Máslo čerstvé | 30 |
Energetická hodnota celkem: 13530 kJ
Bílkoviny (g): 146,
Tuky (g): 143,
Sacharidy (g): 328,
SAFA (g): 84,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2255 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 54.7, SAFA (g): 14, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.