- Autor: Anina1
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špenát | 200 |
Vejce celá průměr | 200 |
Kypřící prášek do pečiva | 2 |
Mouka pšeničná hrubá | 50 |
Česnek | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 1 |
Tvaroh polotučný průměr | 200 |
Smetana zakysaná 12% | 200 |
Paprika červená | 60 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 4268 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 534 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 8.6, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Žloutky našlehat, přidat 3 lžíce hrubé mouky,lžičku kypř.prášku, nakonec vmíchat bílky(sníh ) a špenát (orestovaný). Péci 10-12 minut 185°C horkovzduch. Náplň: Tvaroh,zakysaná smetana,česnek,,nakrájená paprika,strouhaný sýr,sůl,pepř - promíchat a plnit vychladlou roládu.Dát do lednice,nejlépe přes noc
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.