- Autor: laranohavica
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 180 |
Vejce celá průměr | 1 |
Otruby | 60 |
Petržel - nať | 3 |
Energetická hodnota celkem: 1608 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 536 kJ
Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
• 1 konzerva tuniak kúsky • 1 ks vajce • 2 PL ovsené vločky pomleté • 2 PL ovsené vločky celé • podľa chuti petržlenová vňať
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.