- Autor: zizalidusot
- Uživatelský recept
- Porce: 19.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 2000 |
Mouka pšeničná hrubá | 800 |
Vejce celá průměr | 100 |
Zelí bílé hlávkové | 2000 |
Vepřové libové průměr | 1200 |
Cibule | 300 |
Oleje (všechny druhy) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 37056 kJ
Bílkoviny (g): 383,
Tuky (g): 334,
Sacharidy (g): 1055,
SAFA (g): 114,
Cukry (g): 114,
Vláknina (g): 154,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1950 kJ
Bílkoviny (g): 20.2, Tuky (g): 17.6, Sacharidy (g): 55.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 8.1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.