Kategorie receptů
- Autor: cecil
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kotleta | 514 |
Párky libové | 62 |
Hořčice klasická (Spak) | 104 |
Cibule | 100 |
Okurky sterilované průměr | 54 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 0.25 |
Energetická hodnota celkem: 4846 kJ
Bílkoviny (g): 118,
Tuky (g): 64,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 969 kJ
Bílkoviny (g): 23.6, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 4.2, SAFA (g): 5.4, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.