- Autor: marbell1
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sójová omáčka | 3 |
Olej olivový | 10 |
Kečup | 20 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Cibule | 60 |
Játra kuřecí | 370 |
Rajčata | 80 |
Paprika žlutá | 60 |
Dochucovadla:
sůl, worčestr, sójová omáčka, kdo chce může i feferonku a trošku majolky (záleží na chuti)
Energetická hodnota celkem: 2734 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 684 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
cibuli jemněi nakrájíme a necháme zpěnit na oleji, přidáme pokrájená játra a spolu s cibulí a paprikou je trochu osmahneme. Přilijeme trošku vody a pod pokličkou vše podusíme doměkka. Pak přidáme hořčici, kečup, ochutíme sójovou a worčestrovou omáčkou, podle potřeby přisolíme.Ke konci přidáme rajčata a prohřejeme. Jako příloha se hodí hranolky, pečivo, topinky či bramborák.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.