- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krupice pšeničná | 120 |
Máslo čerstvé | 70 |
Vejce celá průměr | 110 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Cibule | 40 |
Brambory rané | 150 |
Celer bulva | 40 |
Květák | 300 |
Petržel - kořen | 50 |
Kedlubna | 150 |
Mrkev | 150 |
Dochucovadla:
karí korenie, muškátový oriešok, bylinková soľ, himalájska soľ
Energetická hodnota celkem: 6081 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 71,
Sacharidy (g): 166,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 507 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 5.9, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 2.9, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.