TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rebarborová buchta s ovesnými vločkami a tvarohem

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice, zázvor

Energetická hodnota celkem: 5786 kJ

Bílkoviny (g): 67, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 202, SAFA (g): 20, Cukry (g): 101, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 723 kJ

Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 25.3, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 12.6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Ovesné vločky smícháme s kokosem a 1 vanilkovým cukrem. Část dáme stranou na závěrečné posypání moučníku. Tvaroh umícháme s mlékem, vajíčkem, 1 rozmačkanám banánem a 1 lžící pudinkového prášku + s trochou zázvoru a skořice + polovinou rozinek. Rebarboru očistíme, nakrájíme na malé kousky. Ve vodě rozmícháme 1 lžíci pudinkového prášku, přidáme rebarboru, hrst rozinek a cukr a převaříme. Do vymaštěné a vysypané formy dáme vrstvu vloček s kokosem, dále navrstvíme tvaroh, na něj rebarboru. Vrch posypeme zbytkem vloček s kokosem a vanilk. cukrem. Pečeme v troubě cca 40 minut na 170°C.

Fotografie

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

18. 05. 2014 11:57
díky holky, mrknu po ní, na zahradu ji dám jen co nějakou seženu, chci si tam dát i křen
18. 05. 2014 11:48
Katerina007: nejlepší je mít rebarboru vlastní, je to trvalka, jednou ji zasadíš, pak už se o ni takřka nemusíš starat ... jinak by ji měli mít ve všech větších marketech v oddělení zeleniny ... stvoly je potřeba oloupat, než se použijí
18. 05. 2014 09:14
tedy to vypadá krásně, to určitě vyzkouším:-))))), jinak rebarboru jsem koupila v Kauflandu :-)
18. 05. 2014 07:40
kde seženu rebarboru?
17. 05. 2014 20:58
To je dobrota kterou určitě udělám.
17. 05. 2014 18:53
To musí být dobrota. Recept si uložím a vyzkouším. Díky!!!

Naši partneři