- Autor: Sanyz
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Lilek | 120 |
Cibule | 75 |
Petržel - nať | 10 |
Kuřecí prsa bez kůže | 260 |
Eidam 30% | 30 |
Olej olivový | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 1927 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 964 kJ
Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na olivovém oleji zesklovatíme cibuli, vyndáme ji, pak osmahneme kuřecí prsa nakrájená na kostičky, osolíme, opepříme, přidáme pažitku a bazalku, promícháme a odstavíme. Zapékací misku vyložíme lilkem ( který jsme nechali chvilku nakrájený aby pustil vodu ), na něj dáme směs z pánve, posypeme cibulkou a nastrouhaným sýrem - zapečeme. Nic moc nového, ale je to moc dobré :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.