- Autor: Sanyz
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 92 |
Petržel - nať | 4.5 |
Žampiony | 62 |
Eidam 30% | 22 |
Olej olivový | 3 |
Dochucovadla:
Sůl, šalvěj, bazalka
Energetická hodnota celkem: 724 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Porci tresky dáme do zapékací mističky, posolíme, lehce posypeme bazalkou, položíme na ni lístek šalvěje, posypeme nakrájenou petrželkou a poklademe nakrájenými žampiony, pak dáme strouhaný sýr a zakápneme olivovým olejem. Šoupnem to do trouby a chvíli zapékáme. S rajčátky je to moc velká dobrota :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.