- Autor: Sanyz
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Petržel - nať | 11 |
Cibule | 58 |
Olej olivový | 7 |
Vodnice | 152 |
Shiitake sušené | 30 |
Kuřecí prsa bez kůže | 211 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 1819 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 910 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Jidášovo ucho na hodinu namočíme a pak 5-10 minut povaříme a scedíme, nakrájíme na kousky.Vodnici si pokrájíme na kostičky. Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, cibuli na měsíčky a orestujeme na olivovém oleji, přidáme houbu, vodnici, nasekanou petrželku, ochutíme a prohazujeme na pánvi, dokud není maso hotové, můžeme i přikrýt pokličkou a 5 minut nechat dodělávat pod ní. Podáváme s čímkoliv :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.