- Autor: Anina1
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 920 |
Cibule | 50 |
Slanina anglická | 75 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Dochucovadla:
sůl.pepř,ocet
Energetická hodnota celkem: 2269 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 454 kJ
Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 12.2, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Zelí spařit vařící vodou.Slanina na půl libová - nakrájet na kostičky dát na pánvičku ,nakrájet cibuli přidat ke slanině a nechat opražit. Udělat zálivku - sůl,cukr,ocet .Po vyndání cibule se slaninou z pánvičky. vlít nálev a nechat přejít varem.Vše potom spojit,nechat proležet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.