- Autor: Anina1
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 345 |
Česnek | 9 |
Cibule | 7 |
Vejce celá průměr | 50 |
Kuřecí prsa bez kůže | 362 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Dochucovadla:
sůl,pepř.majoránka
Energetická hodnota celkem: 4530 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1133 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na pánvičku dát olej - vrstvu směs na bramborák na něj položit řízek a opět směs na bramborák. Pomalu smažit .
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.