- Autor: HankaCh
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže | 500 |
Celer bulva | 500 |
Vejce celá průměr | 55 |
Rohlík celozrnný průměr | 40 |
Vločky ovesné | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 6509 kJ
Bílkoviny (g): 147,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 128,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1085 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 21.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Vločky zalijeme vroucí vodou nebo vývarem, necháme nabobtnat, maso umeleme, syrový celer nastrouháme na jemno. Vše mimo strouhanky smícháme a tvoříme karbanátky, obalíme ve strouhance, potřeme olejem a pečeme v troubě.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.