- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 650 |
Cibule | 100 |
Česnek | 25 |
Vejce celá průměr | 140 |
Strouhanka | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 7834 kJ
Bílkoviny (g): 151,
Tuky (g): 100,
Sacharidy (g): 95,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1306 kJ
Bílkoviny (g): 25.2, Tuky (g): 16.7, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 7.2, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Maso nameleme, smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, vajíčkem, strouhankou a kořením. Ze směsi vytvoříme dva válečky, dáme do pekáčku a podlejeme vodou, dáme péct na 200°C asi na 35 minut, mezitím trochu přeléváme a podle potřeby podlejeme, pak odklopíme víko a pečeme ještě asi 10 minut.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.