- Autor: sali238
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Cibule | 60 |
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 400 |
Pór | 180 |
Vepřová plec | 240 |
Hovězí maso zadní průměr | 252 |
Dochucovadla:
koření, voda, vývar
Energetická hodnota celkem: 9999 kJ
Bílkoviny (g): 154,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 290,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2500 kJ
Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 72.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na dvouch lžících oleje osmahnout cibulku, až zesklovatí přidat sekanou a opražit a tím roztrhat na menší kousky. Přidat koření dle vlastní chuti (grilovací koř., koř. na mleté maso a pod). Přidat jeden celý porek nakrajený, zalít vývarem tak aby z toho byla hustá směs, potopená ve vývaru a přidat do toho nudle v syrovém stavu. Necháme vařit až si nudle vezmou šťávu a pokrm z houstne.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.