- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Velvet Jacobs rozpustná káva | 3 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 325 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 180 |
Dochucovadla:
mletá skořice
Energetická hodnota celkem: 808 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 202 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kávu Velvet (případně jinou rospustnou kávu) nasypeme do mixéru, přidáme cukr, mléko, 160 ml studené vody a 165 g ledu. Vše pořádně rozmixujeme, lejeme do vysokých sleniček, navrch posipeme lehce skořicí, přidáme brčko.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.