- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 400 |
PIlos Jogurt biely vesnický 2,5 | 50 |
Hořčice klasická (Spak) | 25 |
Koření průměr | 3 |
Dochucovadla:
kari korenie, biele korenie, soľ,
Energetická hodnota celkem: 2000 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 667 kJ
Bílkoviny (g): 31.7, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Kuracie prsia si naložíme do marinády a necháme postáť cca 3 hodiny. Čím dlhšie, tým sú prsia chutnejšie. Marináda : Jogurt - biele korenie - kari korenie- dijon horčica-soľ. Plech vymastíme kokosovým olejom poukladáme odležané prsia a pečieme pri 180°C cca 40 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.