- Autor: Baall
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 600 |
Špenát | 400 |
Česnek | 15 |
Mandle | 10 |
Citronová šťáva | 7 |
Olej olivový | 7 |
Dochucovadla:
Sůl mořská, bílý pepř.
Energetická hodnota celkem: 3051 kJ
Bílkoviny (g): 122,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 763 kJ
Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Listový špenát lehce podusíme cca) 2 min. na olivovém oleji na pánvi. Pekáček vyložíme pečícím papírem a rozložíme na něj špenát. Rybu osolíme, opepříme a vložíme na špenát. 4 stroužky česneku nakrájíme na plátky a spolu s 1 PL mandlových lupínků posypeme rybu a špenát. Na rybu nakapeme 1 PL citronové šťávy a zapečeme cca 30 minut. při 200 C. Podáváme se šťouchaným, či jinak upraveným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.