- Autor: Baall
- Doba přípravy (min.): 210
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 310 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Žitný Kmínový Chléb (Brabec mlýn Horažďovice) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 7747 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 335,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 168,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 516 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 22.3, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 11.2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
310 ml.studené vody, přidáme 2 PL oleje, přisypeme směs. Pro více nakynutý chléb pečeme programem o délce cca)3 hod., pro rychlejší přípravu prg.o délce 2 hodin a použijte teplou vodu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.