- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 60 |
Cibule | 220 |
Česnek | 30 |
Rajčata konzervovaná | 750 |
Rajčatové pyré | 250 |
Vepřová pečeně libová | 500 |
Solamyl bramborový škrob | 20 |
Dochucovadla:
sůl. pepř, bazalka, tymián
Energetická hodnota celkem: 6501 kJ
Bílkoviny (g): 128,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 91,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 53,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 929 kJ
Bílkoviny (g): 18.3, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.1
Postup přípravy
Do hluboké pánve nalijeme olej a zahřejeme, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájený česnek, necháme restovat, přidáme namleté maso a zprudka restujeme. Přidáme nakrájená rajčeta (můžeme použít i čerstvá, oloupaná, víc práce), pyré a koření a necháme vydusit vodu, zahustíme solamylem a necháme ještě chvilku provařit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.