- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Balance Linessa | 80 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 140 |
Cibulka jarní | 30 |
Ředkvičky | 200 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Dochucovadla:
sůl, mletá pepř bílý
Energetická hodnota celkem: 2190 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 243 kJ
Bílkoviny (g): 6.6, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 2.6, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Ředkvičky nastrouháme na jemno (kdo má rád větší kousky muže na hrubo), necháme v cedníku okapat. Mezi tím si v misce vyšleháme tvaroh s pomazánkovým máslem (nemusí být), hořčicí, solí a pepřem. Přidáme ředkvičky a na jemno nastrouhaná vajíčka (můžou být nakrájená na kostičky. zamícháme a podle potřeby dochutíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.