- Autor: marbell1
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kotleta | 140 |
Jablka | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 |
Máslo čerstvé | 5 |
Pór | 40 |
Paprika zelená | 30 |
Dochucovadla:
pepř, sůl, špetka cukru
Energetická hodnota celkem: 1631 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem, v pánvi rozpustíme máslo a na něm za stálého míchání opečeme pórek nakrájený na kolečka, papriku na nudličky a na menší kousky nakrájené jablko. Osolíme, zjemníme špetkou ukru a pod pokličkou dusíme doměkka. Na teflonové pánvi orestujeme po obou stranách naložené maso. Na orestované maso dáme podušenou směs.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.